Om oss på Hammarö Bergsprängning

Specialister på sprängningsarbeten

Anlita oss om du behöver hjälp med bergsprängning, bergborrning, sten-/ skutknackning mm. Att spränga i berg är något vi är specialiserade inom! Som kund kan du vara trygg med att vi vet vad vi gör – både säkert och effektivt!

Vi är ett anläggnings- och entreprenadföretag som huvudsakligen arbetar med sprängningar. Det kan röra sig allt från försiktiga sprängningar tex. inomhus till stora vägprojekt och bergtäkter. Vi har också väldigt stor erfarenhet av sprängningar i känsliga miljöer som tex. i industri och tätbebyggda områden.

Vi på Hammarö Bergsprängning vill vara ditt självklara val när det kommer till sprängningsarbeten och spräckning av berg!

Företaget Hammarö Bergspräning grundades för 40 år sedan på Hammarö.

Vi utför förutom bergsprängning även:

Bergborrning

Bergkonsult

Bergtäkter

Skutknackning

Bergsspräckning

Aukt-BEF

Vårt företag är beläget på Hammarö utanför Karlstad i Värmlands län men vi har hela Sverige som vårt arbetsområde. Så tveka inte att höra av dig. Vi lämnar gärna offert och pris på olika borr- och sprängprojekt.

Vi är auktoriserade bergsprängare i BEF, Bergsprängnings Entreprenörernas Förening.

Aukt-BEF

Med anor från 1800-talet

Företaget startade 1988 och ägs och drivs idag av Kent Granrud. Men det var Åke och Per-Åke Appel som startade företaget och vars förfäder har erfarenhet av bergsarbeten alltsedan 1800-talet.

En bred maskinpark

Oavsett vilket jobb du vill ha hjälp med har vi de resurser och maskiner som krävs för att utföra uppdraget på ett effektivt sätt. Vi har en modern och bred maskinpark som gör att vi klarar även större entreprenader.

Ta kontakt med oss.
Vi har lösningen!

När du kontaktar oss diskuterar vi upplägg, tidsåtgång och vilka resurser som krävs för uppdraget. Vi jobbar med många olika avtalsformer och är lyhörda för dina önskemål.

Kontakta Kent Granrud 073-7722275 eller skicka oss ett mail så hör vi av oss!