Välj en sida

Om oss

Vi är ett anläggnings- och entreprenadföretag som huvudsakligen arbetar med sprängningar. Det kan röra sig allt från försiktiga sprängningar tex. inomhus till stora vägprojekt och bergtäkter. Vi har också väldigt stor erfarenhet av sprängningar i känsliga miljöer som tex. i industri och tätbebyggda områden.

Vi utför förutom bergsprängning även:

Bergborrning

Losshållning av berg

Sten-/skutknackning

Förtagningsborrning

Bergsspräckning

Vårt företag är beläget på Hammarö utanför Karlstad i Värmlands län men vi har hela Sverige som vårt arbetsområde. Så tveka inte att höra av dig. Vi lämnar gärna offert och pris på olika borr- och sprängprojekt.

Vi är auktoriserade bergsprängare i BEF, Bergsprängnings Entreprenörernas Förening.

Med anor från 1800-talet

Företaget startade 1988 och ägs och drivs idag av Kent Granrud. Men det var Åke och Per-Åke Appel som startade företaget och vars förfäder har erfarenhet av bergsarbeten alltsedan 1800-talet.

En bred maskinpark

Oavsett vilket jobb du vill ha hjälp med har vi de resurser och maskiner som krävs för att utföra uppdraget på ett effektivt sätt. Vi har en modern och bred maskinpark som gör att vi klarar även större entreprenader.

Ta kontakt med oss.
Vi har lösningen!

När du kontaktar oss diskuterar vi upplägg, tidsåtgång och vilka resurser som krävs för uppdraget. Vi jobbar med många olika avtalsformer och är lyhörda för dina önskemål.

Kontakta Kent Granrud 073-7722275 eller skicka oss ett mail så hör vi av oss!